ریزمغذیهای مفید و برخی ویتامینها در لواشك به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه لواشك انواع میوههاست، بنابراین مصرف آن تا حدی فواید میوه را دارد البته آنرا خودتان تهیه کرده باشید یا حداقل مورد اطمینان باشدچون بعضی تولیدکنندگان از مواد مصنوعی و ضایعات زیر درختی و حتی از خرما و. . . استفاده می کنند! البته بازبه مصرف پفك یا چیپس ارجحیت دارد.نداشتن كالری بالا را مزیت دیگر لواشك به عنوان یك خوراكی بین وعده های غذایی میباشد. مصرف شیرینیها، چیپس و مواد مشابه همگی به علت كالری بالا، باعث چاقی می شوند كه خوشبختانه این مشكل با مصرف لواشك بروز نمیكند.چون لواشك نوعی عصاره تغلیظ شده میوههاست، خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه شناخت.در این زمینه جالب است بدانیم لواشك آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشك سیب اثر معکوس دارد. لواشك زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میكروبی خود میتواند در پیشگیری از عفونتهای ادراری در خانمها مفید باشد